Adem Demaçi shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës

96

Moebel THEMA

Adem Demaçi shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës

Është nderuar me titullin “Qytetar Nderi” nga bashkia e Tiranës, Adem Demaçi. Në ceremoninë e zhvilluar ne Ditën e Pavarësisë, kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj i dorëzuar Adem Demaçit titullin  si dhe “Çelësin e Qytetit”.

Demaçi është nderuar nga Bashkia e Tiranës me motivacionin e intelektualit të shquar, simbol i rezistencës së gjithanëshme, për liri, pavarësi dhe prosperitet, për kontributin dhe sakrificat e tij ekstreme dhe popullit të pavarur të Kosovës, si dhe për forcimin e lidhjeve tradicionale mes qytetarëve të të njëjtit Komb.

/ Top Channel

Comments