Adem Demaçin nuk mund ta injoroj askush dhe veprën e tij kolosale

118

Vazhdon lufta e noteres quajtur Presidente Vjosa Osmani kundër Adem Demaçit Shqipërisë dhe UÇK-së , ajo po sillet si presidente partiake e jo unifikuese .
Shih vizitat e saja në Parlamentin Europian poston foto me idolin e saj I.R dhe injoron A.Demaçin në vendin ku janë fotot e të dyve .

Ku jeni o shqipe që nuk reagoni , ku jeni shoqëri civile Ojq shitura

Moebel THEMA

E bajshi me shëndet ju që e keni zgjedhur noteren e paaftë dhe përçarëse

Adem Demaçi është vet historia jonë e lavdishme , e ju Vjosa soji juaj jeni askushi ama bash askushi

Erald Selca

Comments