Adem Jashari dhe Abedin Rexha me njesitet e UÇK-së dërrmuan forcat okupatore serbe

646

24 Vite me parë Komandanti Legjendar i UÇK ‘së i pavdekshmi Adem Jashari me Abedin Rexhen -Sandokanin e lavdishëm dhe njesitet elitare të UÇK ‘së nga Zona Operative e Drenices në luftë frontale me forcat paramilitare policore-ushtarake jugosllave i shkaktuan armikut humbje të mëdha në njerëz dhe teknikë ushtarake .
Kallashnikovët dhe armët çlirimtare po turpëronin Serbinë dhe Beogradin .
Serbia çdo herë ka dalur e mundur në beteja ushtri me ushtri .

Serbët radhiten të ushtritë qyqare pasi kur nuk mund maten me forca ushtarake ata mandej bëjnë gjenocid në civil .

Moebel THEMA

Lavdi dëshmorëve të Shqipërisë

Erald Selca

Comments