Adhurim Demi: Njerëzit që e shikojnë “Çka ka shpija”, janë të ulët artistikisht, prandaj u largova

348

Pas këshilltarit të Kryeministrit në detyrë, Albin Kurti, Luan Dalipi i cili e quajti serialin “Çka ka shpija” degjenerues, pati reagime të shumta edhe nga komuniteti artistik.

Reagim kishte edhe nga protagonisti dhe skenaristi i serialit, Naser Rafuna i cili kërkoi nga Dalipi që të mos e kritikojë artin.

Pas kësaj përmes një statusi në Facebook, reagoi aktori i njohur,  Nëntor Fetiu, e këtij të fundit i doli në mbrojtje edhe aktori tjetër, Adhurim Demi.

Adhurimi që më parë ishte pjesë e serialit  “Çka ka shpija” tha se njerëzit që e shikojnë këtë serial janë të ulët artistikisht, prandaj kjo ishte një prej arsyeve pse ai u largua.

Comments