Aferdita Dreshaj para ndërhyrjeve, nuk do ta njihni në këto fotografi (Foto)

282

Moebel THEMA

Me që në ditët e sotme thuajse të gjitha këngëtaret kanë bërë ndërhyrje në pjesë të ndryshme, kësaj nuk i ka shpëtuar as ish missi dhe këngëtarja e njohur nga Mali I Zi, Afërdita Dreshaj, shkruan revista Kosovarja.

Më poshtë mund të shihni se si dukej ajo para ndërhyrjeve kirurgjike, e që në krahasim me sot, vërehen ndryshime drastike.

a_1475150119-9907945

aaa_1475150125-8425591

Comments