Afrim Gashi: Gjithmonë do të themi BISMILAH

115

Afrim Gashi nga Hasanbegu: Nuk do ta lejojmë më burgosjen e nënave dhe motrave shqiptare
Kandidati i Lëvizjes BESA në zonën zgjedhore 2 Afrim Gashi sonte në tubimin e mbajtur në Shkup tregoi një ngjarje komike të ndodhur në vitet e 90-ta në Univeristetin e Prishtinës, kur një djal nga Shkupi para se të fillon të hajë ushqim thotë BISMILAH dhe të tjerët i thonë: “A mos je Hoxhë”, më tej vazhdon e thotë se fatkeqisht disa qarqe edhe nëse themi BISMILAH të akuzojnë për extremizëm, por le ta din të gjithë se gjithmonë do të themi BISMILAH.
Comments