Afrim Gashi: Ridefinimi është detyrim

266

afrim

Bartësi i listës në njësinë zgjedhore numër 2 të koalicionit “Rilindje me BESË”, Afrim Gashi ka publikuar video spotin për zgjedhjet parlamentare më 11 dhjetor.

Politika për mua nuk është privilegj, është përgjegjësi, njësoj siç është përgjegjësi edhe fjala të cilën duhet dhënë gjith shqiptarëve, po këtyre shqiptarëve që u prenë pabesisht në besë. Unë shqiptarëve ua ofroj më të vlefshmen që kam, besën time se kurrë nuk do të lejoj që dikush t’i përbuzë dhe t’i mposhtë ata. Do të bëj çmos të dëshmoj se i takoj një populli që beson, dhe populli im i falë të gjithë, por jo edhe ata që e prejnë në besë. Sot është koha për rilindjen e re kombëtare që kësaj radhe vjen me besë”, ka thënë Afrim Gashi.

Comments