Agim Nuhiu shqiptari i parë që do të drejtojë Ministrinë e Brendshme në Maqedoni

249

Moebel THEMA

agim-nuhiu

Zv/ ministri aktual i MPB Agim Nuhiu pas disa javësh pritet që të merr timonin drejtues në Ministrinë e Brendshme.

Ai do të jetë shqiptari i parë që do të drejtojë Ministrinë e brëndshme.

Nuhiu është doktor i shkencave të drejtësisë dhe është kuadri më profesional që fuqizoi elementin shqiptarë në Ministrinë e brendshme.

Flamuri i kuq me shkabën e zezë do të gjendet edhe në zyrën ku dikurë qëndroi Jankullovska e VMRO-së dhe Spasovski i LSDM-së.

Ardhja e Nuhiut në krye të Ministrisë së brendshme mbështetet fuqishëm nga faktori amerikan dhe konsiderohet si fillim i një epoke te re.

Comments