Ahmeti dhe Velija flasin për përleshjen mes Babastars dhe OTR, ja cfarë thonë (Video)

176

 

Për “Shkukin” kanë folur ekskluzivisht Shpend Ahmeti dhe Kryetari i Tiranës, Erion Velija. Gjatë një interviste të shkurtë në sheshin “Zahir Pajaziti” Shuki i ka pyetur edhe për përleshjen që ndodhi mes grupit BABASTARS dhe OTR.

Ahmeti, siç shihet në video mbetet i habitur kurse Erion dëgjohet duke thënë ngushëllime dhe e pyet ku ka ndodhur përleshja.

Shuki po ashtu e ka pyetur Veliajn se çfarë do ta këshillonte Ahmetin për ta qeverisur Prishtinën dhe Ahemtin çfarë do t’i thoshte atij.

Comments