Aksidendtohet një këmbësorë në Tetovë

364
policiska-lenta-02-3-_215-60479-300x160

Në rrugën “180”-Blloku 70 në Tetovë, dje rreth orës 18 e 30 min ka ndodhur një aksident trafiku ku kanë marr pjesë një motoçikletë Fosti me targa nga Shkupi, që pa leje është vozitur nga 39 vjeçari H.P. nga Tetova, një veture të parkuar Pezho Bokser me targa nga Tetova dhe 51 vjeçarit A.Xh. nga Tetova, këmbësor.

Në aksident, këmbësori është lënduar rëndë, ku është dërguar në Spitalin e Tetovës për mjekim. Pas kontrollit mjekësor ai është lëshuar në shtëpi.

Është kryer kontroll dhe po vërtetohet arsyeja e aksidentit, ku dëmi i përgjithshëm material vlerësohet në 30.000 denar. Arsyeja fillestare e aksidentit është shpejtësia dhe gjendja e alkoolizuar.

Comments