Aktivistë të PPD-së kërkojnë largimin e Vejselit, rikthimin e Faton Aliti dhe frymës së re në PPD

134

Moebel THEMA

faton

Aktivistë të PPD-së kërkojnë që Faton Aliti dhe kuadro të reja të marrin drejtimin e kësaj partie dhe jo individë nga strukturat e vjetra që rrënuan dhe shitën ate. Përmes një letre në adresë të INA kërkohet që sa më shpejt të dorëhiqen strukturat e vjetra të kësaj partie dhe të marrin drejtimin kuadro të reja, që mund të jenë e ardhmja për ringritjen e kësaj partie. “Apelojmë që Vejseli dhe strukturat e tjera të largohen sa më parë dhe kjo parti ti takojë strukturave të reja të PPD-së, të cilat nisën misionin e tyre për rikthimin e një PPD me dinjitet dhe të dëshmuar”, theksohet në letër. (INA)

Comments