Aktivistët në Venezuelë plagosin deputetët

204

Qindra aktivistë pro-qeveritar kanë sulmuar sot Asamblenë Kombëtare të Venezuelës, duke lënë të plagosur disa deputetë dhe oficerë të sigurisë,

Përleshjet shpërthyen ndërsa politikanët e opozitës po mbanin një sesion në parlament për të shënuar Ditën e Pavarësisë së vendit.

http://www.arbresh.info/wp-content/uploads/2017/07/pp_1499275903-7350458.png

Comments