Aleanca për Shqiptarët mbajti tubimin qendror në Strugë (FOTO/VIDEO)

179

2

Aleanca për Shqiptarët sonte mbajti tubim qendror në Strugë.

 

“Struga e Drinit të zi, po e zbardh Shpresën e Shqiptarëvë të Maqedonisë. Ajo fuqishëm përkrah Ziadin SELËN, Syrija Reshitin dhe ALEANCËN PËR SHQIPTARËT! Vazhdojmë tutje me tubimet tjera madhështore. Ju falemnderit që na besoni. #NDRYSHE”, shkruajnë nga Aleanca në fb.

1 2

Comments