Aleksandar Nakov kryeprokurori i ri i Maqedonisë ?

288

Ashtu si dhe dje edhe sot në parlamentin e Maqedonisë deputetët do të votojnë “pro” dhe” kundër” për shkarkimin e Marko Zvërlevskit.

Juristë, ekspertë, prokurorë, dhe njerëz me profesione e pozita të ndryshme kanë përgatitur dokumentat për të kandiduar për postin e prokurorit të përgjithshëm të Maqedonise.

Makfaks ka arritur të zbulojë emrin e parë të kandidatit të parë, ai është Ish-prokurori publik dhe gjykatës, Aleksandar Nakov.

Navkov do të hyjë në garë për zgjidhje të prokurorit republikan.

Në intervistë ai thotë se do të konkurrojë për kryeprokuror publik.

Comments