Ali Ahmeti: Të bashkohemi dhe nuk na del gjë përpara!

290

Shkruan: Ali Ahmeti
Kur e nisëm rrugëtimin e lirisë dhe pavarësisë së Kosovës shumë pak besuan.

Sot shënojmë ngadhnjimin tonë të përbashkët me NATOnë që solli paqe dhe liri në Kosovë.

Po ashtu dyshuan edhe në vitin 2001, por ja ku jemi sot, me gjuhë e flamur, me komuna e tre universitete, me ministra e Kryetar parlamenti, me kryetarë gjykatash e të prokurorive, të federatave sportive e kulturore, me emër dhe kushtetutë të ndryshuar, anëtar të NATOs dhe negociojmë me BEnë.

Megjithatë, akoma ka punë për të bërë dhe maja për ti ngjitur, por tash, me votë, me laps, me zgjedhje dhe me vullnet të palëkundur.

Si atëherë dhe sot, ka skeptik, por ne mund t’ia dalim sepse e kemi dëshmuar atë.

Të bashkohemi dhe nuk na del gjë përpara.

Të bashkuar jemi vendimtar!

Comments