Ambasada e Amerikës në Shkup:Lëreni të qetë PSP-në të kryej punën

204

Moebel THEMA

download-1-4-960x540

Ambasada e Amerikës në Shkup ka reaguar ndaj zhvillimeve të fundit duke thënë kërkuar që PSP-ja të lihet e qetë të kryej punën e saj

Gjatë 24 orëve të fundit PSP-ja qëndron në  zyrat e DSK-së për të hetuar rastin e përgjimeve kush dhe si përgjoi?! Ngjarje kjo e cila ka zgjaur reagime negative nga VMRO-DPMNE-ja ose më konkretisht zyrtarë të saj.

Por për një qështje të këtillë ka reaguar Ambasada e Amerikës në Shkup nëpërmejt një kumtese e cila kërkon që të lihet e qetë prokurorija Specilale që të punojë punën e saj ashtu sic duhet.

Comments