Ambasadori amerikan: Të votojnë të gjithë, veçanërisht të rinjtë

203

Moebel THEMA

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jess Bailey, ka komentuar në rrjetin social “Twitter”, pasi deputetët maqedonas votuan unanimisht shpërbërjen e parlamentit.

Baily shprehu nevojën e pjesëmarrjes të çdo qytetarizgjedhje, dhe i ka bërë thirrjeveçanërisht të rinjtë, të cilëve u ka thënë: “Votoni, sikur e drejta e votës suaj të varet nga kjo”.

Comments