Anketë e re/ BDI fituese, Ahmeti më i besueshmi

179

Image result for ali ahmeti

Anketa e realizuar nga Organizata joqeveritare “Alternativë tjetër” nxjer fitues absolut të zgjedhjeve BDI-në e Ali Ahmetit tek shqiptarët.

Në pyetjen nëse zgjedhjet do të mbaheshin sot, për cilën parti politike do të votonit, BDI kryeson bindshëm me 11.6 përqind, pason PDSH me 5.8 përqind, LR-PDSH me 0.8, “Besa” 0.7përqind. Kjo gjendje tek partitë maqedonase është 28.4 përqind për VMRO-DPMNE-në dhe 21.6 përqind për LSDM-në.

Nuk do të votoj janë përrcaktuar 19.1 përqind, derisa nuk kanë përgjigje 11.1 përqind.

Anketa është realizuar në periudhën prej 31.10 2016 deri 05.11.2016.

Comments