Arbër Ademi: LSDM e VMRO-DPMNE nuk kanë mbështetur ridefinimin e njësive zgjedhore

175
Arbër Ademi: LSDM e VMRO-DPMNE nuk kanë mbështetur ridefinimin e njësive zgjedhore

Moebel THEMA

Përfaësuesi i Bashkimit Demokratik për Integrim Arbër Ademi dhe njëherit zv/ kryeministër i Qeverisë në emisionin Rruga Drejt është shprehur se nuk duhet të prejudikohet për ndonjë skenar negativ për zgjedhjet.

“Të gjithë aktorët pjesmarës në këto zgjedhje janë shumë të rëndësishme për ardhmërinë e këtij vendi”, deklaroi Ademi.

Duke folur për njësinë e gjashtë zgjedhore ka pasur dy nisma për rokonfigurimin e të gjitha njësive zgjedhore, për të cilat nuk ka pasur mbështetje as nga VMRO-ja as nga LSDM-ja.

Ne kei mbështetur nismën e PDSH-në ka thënë Ademi

Comments