Ariu zbret deri tek Banja e qytetit të Tetovës (Fotot)

759

Edhe pse kohë vere dhe lëvizja e qytetarëve gjithnjë e më e madhe për shkak të motit të mirë, ariun nuk e ka ndaluar asgjë që të zbret deri tek Banja e qytetit të Tetovës. Sa interesante aq edhe e rezikshme pasiqë këtë pjesë e vizitojnë shumë qytetarë të cilët dalin për relaks dhe ajër të pastër.

 

Comments