ARM-ja në terren u ndihmon të përmbyturve, është kyçur edhe makineria e KFOR-it

279

arm-zeni

Makineria e KFOR-it, e cila dje arriti në koordinim me pjesëtarët e ARM-së menjëherë u kyç në pastrimin e rrugëve nga lymi nga përmbytja në rajonin e Shkupit, njoftuan nga SHM e ARM-së.

01

Njëherit, pjesëtarët e armatës së Maqedonisë nga njësitet e MABK, filluan me dezinfektim nëpër shtëpi dhe oborre me qëllim të veprimit parandalues në pengimin e dukurisë të sëmundjeve infektive.

02

Ushtarët e ARM-së në rajonet e Shkupit të prekura nga përmbytjet janë kyçur në pastrimi e lymeve nga shtëpitë dhe oborret, rregullimin e komunikacionit,  nxjerrjen e ujit, dezinfekimt të hapësirës dhe të gjitha aktivitetetet tjera.

03

04

05

06

07

08

09

Comments