Arrestohen 180 perona, shkelin orën policore

431

Gjatë 24 orëve të fundit në mbarë vendin 511 personave u është dhënë vendim për izolim , derisa 70 të tjerë kanë firmosur vendim për vetizolim.

Nga ana e zyrtarëve policorë është kryer kontrolli i rregullt ndaj personave që veçme gjenden në izolim dhe vetizolim dhe nuk është evidentuar asnjë rast i shkeljes së kësaj mase.

Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se 318 persona kanë shkelur masën për mbajtjen e pajisjeve mbrojtëse, gjegjësisht mbajtjen e maskës.
Ndërkohë sa i takon kufizimit të lëvizjes së lirë, gjatë 24 orëve të fundit në gjithë shtetin është evidentuar se 204 persona kanë shkelur orën policore, me çrrastë janë arrestuar 180 perosna, derisa për të tjerët do të pasojnë padi adekuate.

Comments