Artan Behrami : “Kurti dëshiron të jetë diktator, i pari dhe i fundit nё historinё e Kosovёs”

608

Këshilltari i Presidentit të vendit, Artan Behrami përmes një postimi ka reaguar për “test” protestën e organizuar nga Lëvizja Vetëvendosje.

Sipas tij, Kurti dëshiron të jetë diktator, i pari dhe i fundit nё historinё e Kosovёs.

Shkrimi i tij i plotë:

Ballkoni i Qeverisё ёshtё shumё i ulёt pёr perspektivёn nga Kurti e sheh popullin.

Nga sot nuk ka mё dilemë: Albin Kurti dëshiron të jetë diktator, i pari dhe i fundit nё historinё e Kosovёs!.

Comments