Artan Grubi: Ligji për përdorimin zyrtarë të gjuhës shqipe rrumbullakson pjesën normative nga MO, shqiptarët bëhen të barabartë me maqedonasit

97
Artan Grubi: Ligji për përdorimin zyrtarë të gjuhës shqipe rrumbullakson pjesën normative nga MO, shqiptarët bëhen të barabartë me maqedonasit

Në një intervistë ekskluzive për Agjencinë e lajmeve Zhurnal, kandidati për deputet dhe bartësi i listës në njësinë e I zgjedhore nga rradhët e BDI-së z. Artan Grubi flet lidhur me të arriturat e partisë së tij gjatë mandateve të kaluara si dhe për premtimet që i jep për realizimin e premtimeve të reja të cilat i prezanton në platformën 2016-2020, thekson më tej Grubi ndërkohë që sqaron se Maqedonia nuk ka humbur asgjë nga përdorimi i flamurit kombëtarë shqiptarë, formimi i universitetit të dytë në gjuhën shqipe, punësimi i 25 mijë administratorëve ashtu nuk do humb as edhe me përdorimin e gjuhës shqipe, thotë kështu mes tjerave në intervistën e tij për Zhurnal, Artan Grubi.

Comments