Kroacia pranohet në zonën Schengen

Ministrat e Brendshëm të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian kanë arritur të enjten pajtueshmëri për pranim të Kroacisë në zonën Schengen. Në takim është diskutuar edhe për pranimin e Rumanisë dhe Bullgarisë në këtë zonë. Komisioni…