Autobusi që kalon sipër makinave

304

Kina ka nisur testimin e autobusëve të quajtur “Transit Elevate Bus”.

Ky lloj autobusi pritet të jetë mjeti i parë që do të kalojë sipër makinave.

Përveç kësaj, autobusi në fjalë mban deri 300 persona dhe ul ndjeshëm trafikun. Mjeti ka nisur të testohet në rrugë të shkurtra, por nuk dihet ende se kur do të dalë në qarkullim.

autobusi2autobusi3autobusi4autobusi5autobusi6autobusi7autobusi8autobusi9autobusi10

Comments