Azizi i BESËS “selam” partive tjera: Bëhuni gjithë bashkë, që ti bëni ballë BESËS!

264

Anëtari i kryesisë qëndrore të Lëvizjes BESA, Adnan Azizi në profilin e tij në Facebook ka komentuar për takimin e sotshëm që e thirri BDI në Aleksander Palace, ku morën pjesë edhe Aleance për Shqiptarët dhe PDSH.

Ja reagimi i tij i plotë:

Dikur Ali Ahmeti ju bënte thirrje partive “të vogla shqiptare” të bashkohen që ta mundin BDI-në, ndërsa tani e ka një porosi prej BESËS bëhuni të gjithë bashkë, që ti bëni ballë BESËS, sepse një nga një do ta pësoni shumë keq!

Comments