BABË E BIRË DAKORDOHEN PËR TË VRARË GRUAN E DJALIT

256

Nusja, gruaja e djalit, ishte larguar për shkak të martesës së përkeqësuar. Ministria e Brendshme tha se për shkak të kësaj, i ati dhe burri i saj kanë rënë dakord me shtipjanin për vrasjen e gruas.

“Në fund të korrikut, të denoncuarit babë e bir, pas marrëveshjes së mëparshme të përbashkët me qëllim që të të eliminimit të nuses 35-vjeçare, të cilët për shkak të zënkave martesore ka lënë shtëpinë në të cilën ajo jetoi me të denoncuarit dhe shkoi për të jetuar në Shtip. Ata kontaktuan me një bashkëpunëtorë 37-vjeçar nga Shtipi me qëllim të shpërblimit prej 10,000 euro për të rrëmbyer gruan e të dyshuarit të dytë dhe ta dorëzojë për ta privuar nga jeta”, thuhet në deklaratën e policisë.

I denoncuari, babai 66 vjeçar dhe djali i tij 41 vjeçar nga fshati Ratavic e Propishtipit i dhanë kapar prej 17.000 denarë.

Të dy morën kallëzime penale për veprën penale të “nxitje” në lidhje me veprën penale “vrasje”

Comments