Balenat gjenden të ngordhura në bregdet, e pabesueshme çfarë u gjet në barkun e tyre!

122

b3-2

Balenat janë grabitqarët me dhëmbët më të mëdhenj dhe janë të gjatë rreth 20 metra.

 Nga Unioni i Resurseve Natyrore ato konsiderohen si kafshë në rrezik zhdukje.Shkencëtarët e shfrytëzuan këtë ngjarje tragjike të ndodhur në Gjermani për të gjetur shkakun e fatit të tyre të trishtë.Tek shumë prej tyre u gjetën – në sistemin tretës – plehra plastike së bashku me një rrjetë shumë të madhe. /tvklan.al/

b2-2

b1-2-780x439

Comments