Banorët e Hasit duan lehtësi për të tregtuar në Kosovë

94

Ashtu si Tropoja dhe Kukësi, edhe Bashkia e Hasit gjendet pranë vijës së kufirit me Kosovën, gjë që sipas autoriteteve vendore është një mundësi e mirë për shkëmbimin e prodhimeve bujqësore në të mirë të zhvillimit ekonomik dhe jetesës së banorëve.

Për këtë, ata po u bëjnë thirrje qeverive të të dy vendeve, që krahas lëvizjes së lirë të shtetasve, të mundësohet edhe tregtimin e lirë të produkteve të tyre bujqësore, raporton VoA.

Comments