Banorët e Stajkovcit të revoltuar me Kryeministrin: Nuk kemi nevojë për parada para kamerave

118
Një pjesë e qytetarëve të Stakjovcit zemërimin e tyre që për tre ditë tashmë po e mbledhin baltën nga shtëpitë e tyre, e kanë nxjerrë tek kryeministrit Emil Dimitriev, i cili vizitoi sot fshatin e Shkupit pas përmbytjeve.
Qytetarët që jetojnë në vendet ku edhe rrugët janë të pashtruara, kalojnë vetëm me traktorë apo automjete tjera.
Ata thonë se ata nuk kanë nevojë për “parada para kamerave”, por krah pune që do të ndihmojë për të pastruar ujin dhe baltën nga shtëpitë e tyre të cilat i kanë shkatërruar pas stuhisë së të shtunës.
Ata janë mirënjohës sëpari vullnetarëve dhe ushtrisë, por theksojnë se ata kanë nevojë edhe për mekanizimin e institucioneve kompetente, dhe jo vetëm pastrim sekondash për poena politike.
Comments