BASTRI BAJRAMI NË LAJMET E TV SHENJA-S: NË HARAÇINË 50 VITE NUK ËSHTË INVESTUAR NË INFRASTRUKTURË

247

bastri bajrami

Në edicionin e lajmeve të orës 15:55 në Televizionin SHENJA mysafir ishte ish kryetari i Komunës së Haraçinës Bastri Bajrami.

Ai tha se në këtë rajon në ndërtimin e infrastrukturës dhe në rrjetin e kanalizimit nuk është investuar në këto 50 vitet e fundit.

Ja dhe video nga intervista:

Comments