BE bën thirrje për protestë paqësore dhe debat të qetë

180

Zyra e BE-së në Kosovë

Bashkimi Evropian iu ka bërë thirrje të gjithë pjesëmarrësve të protestës së sotme që të angazhohen për një ambient të qetë gjatë debatit dhe votimit.

“Në prag të debatit dhe votimit të sotëm në Kuvendin e Kosovës për ratifikim të marrëveshjes për kufirin me Malin e Zi, BE-ja në Kosovë ju bën thirrje të gjithë pjesëmarrësve të angazhohen për një ambient të qetë gjatë debatit dhe votimit”.

“BE-ja në Kosovë, po ashtu rikujton se e drejta për të protestuar është një e drejtë demokratike, me kusht që ajo të jetë e shprehur në mënyrë paqësore dhe në pajtim me ligjet e Kosovës”, thuhet në deklaratën e BE-së.

Fjalët kyçe: BE
Sponsored by Revcontent
Could You Still Love Them? – 15 Child Stars Who Ruined Their Faces

Comments