Ben Blushi bën publike partinë e re dhe emrin e saj (Foto)

81

Moebel THEMA

Ben Blushi
Deputeti Ben Blushi e ka bërë publike partinë e tij.

Me një postim në Facebook, Blushi ka bërë publike edhe emrin e partisë.

Postimi i tij:

PROJEKTI YNË FILLON NË 1 NENTOR.

ORA 18.00, AKADEMIA E ARTEVE,TIRANË.

TË GJITHË NJERËZIT E LIRË JANË TË FTUAR!

Image

Comments