‘Besa’ qëndroi në Çellopek

135
'Besa' qëndroi në Çellopek

Lëvizja “Besa” sonte ishte prezent në Çellopek të Bërvenicës dhe në Bogovinë, ku para banorëve të kësaj ane shpalosën platformën dhe programin zgjedhor.

Para të pranishmëve kryetari i “Besës” Bilall Kasami, njëherit bartës i listës për njësinë e gjashtë zgjedhore tha se pasi partia e tij, përmban një lloji tjetër politikanësh, politikanë të cilët japin besë dhe as vdekja nuk mund ta thejë besën që ata japin.

“Fushatat zgjedhore janë të parapara që politikanët t’i shpalosin programet dhe ofertat e tyre…”, tha Bilalli.

Comments