BESA zgjodhi strukturat në Degën e Llabunishtës (FOTO)

144

Moebel THEMA

besa-640x480

Përfaqësuesit më të lartë të Lëvizjes “Besa” kryetari Bilall Kasami dhe të tjerë, qëndruan në degën e Llabunishtës ku emëruan për kryetar dege Adnan Bekiroskin si dhe përfaqësuesit e nëndegëve Oktis,Podgorcë,Borovec.

Nga ky subjekt theksuan se do të vazhdojnë të intensifikojnë aktivitetet e tyre në këtë rajon për tu njohur sa më afër me problemet e qytetarëve dhe të prezantojnë platformën e tyre.

 

Comments