Besir dhe Fatmir Vejseli vëllezërit kickbokser që po çmendin Zvicrën

500

Vëllezërit Besir dhe Fatmir Vejseli janë dy vëllezërit Kick Boksier shqiptarë që jetojnë dhe veprojnë në Zvicër.

Kampionët shqiptarë janë nga Tetova por që kanë përparuar shumë në sportin e boksit në Zvicër, madje bokserët e ri shikojnë plot respekt ndaj tyre, shkruan gazetamax.com

Ata janë nxitja që shumë kush të krijojë vetbesimin në vete se e arritura është e mundur dhe se secili nga ne është ai që thotë “Po unë mund të bëhem kampion.” Të përkushtuar në maksimum ndaj sportit këtë e tregon edhe fiziku i tyre.

Comments