Besnik Berisha: Dënimin për pasaportat do ta paguajnë qytetarët

291

images

Shtypshkronja shtetërore austriake e cila fituoi çështjen ligjore kundër Qeverisë së Kosovës,ka kërkuar kompensim 5 milion euro, për shkak të vonesës në pagesa dhe të anulimit të parakohshëm të kontratës.

Ish-drejtori i prodhimit të pasaportave në Ministrinë e Punëve të Brendshme, BesnikBerisha e ka cilësuar këtëlajm si një lajm të hidhur për Kosovën.

“Ky është një lajm shumë i keq për popullin e Kosovës, ndërsa në Qeveri jemi mësuar me këso probleme e dëme që shkaktohen nga Qeveria.

Ndërsa është keq për popullin që taksapaguesit duhet ta paguajnë këtë dështim të Qeverisë”, është shprehur ai.

Comments