Big Mama mahnit sërish me pamjen!

203

Këngëtarja Big Mama, e cila njihet si femra e estradës me rekord operacionesh në trupin e saj, më në fund gjeti rehatinë.

Kjo gjë u dëshmua pas operacionit të fundit, i cili u konsiderua si një ndër më të rrezikshmit, por që për Big mamën ishte një tentim për të cilin nuk ka pasur aspak frikë.

Pesha e saj tashmë është konstante dhe e bën një femër atraktive Bigin.

E imazhet që publikon herë pas here, po e nxjerrin në pah një femër shumë joshëse, sidomos fotoja e fundit, e cila tregon Bigg-in me tipare të jashtëzakonshme femërore.

Comments