Bilall Kasami: Po na kritikojnë sepse besojmë në zot dhe në vlerat e shqiptarisë

172

Kumanova shqiptare sot ka perjetuar nje moment madheshtor gjate tubimit te koalicionit “Lëvizje me Besë”. Për dallim prej udhëheqësve të BDI-së, të cilëve u nevojit shoqërim nga autoblindat policore deri te salla ku e mbajtën tubimin, udhëheqësit e koalicionit Rilindje me Besë, patën rastin të ndiejnë mikpritjen e njohur të shqiptarëve të Kumanovës, duke shëtitur mes për mes këtij qyteti të shoqëruar nga brohoritje dhe duartrokitje në shenjë përkrahje.

Duke folur para të pranishmëve, kryetari I Lëvizjes BESA, mes tjerash tha se kjo Lëvizje dhe koalicioni Rilindje me Besë janë bë cak sulmesh dhe akuzash, vetëm për shkak se promovon besimin në zot dhe vlerat tradicionale shqiptare.

Comments