Bogoevski: Do t’i lirojmë të burgosurit për rastin “Monstra”, janë të pafajshëm!

83

Moebel THEMA

Ish shefi i DBK-së, aktualisht kandidat i LSDM-së për deputet, mbrëmë në një intervistë televizive tha se rasti monstra është një inskenim i qeverisë për të nxehur mardhëniet ndëretnike. Bogoevski theksoi se kur ato të vijnë në pushtet me ligjin për amnesti, do të lirojnë  nga burgu të arrestuarit për rastin “monstra” dhe do i sjlelin para drejtësisë fajtorët e vërtetë.

Comments