Bulliqi kërkon të formohet një komision i përbashkët për demarkacionin

194

Deputeti i LDK-së, Shpejtim Bulliqi ka kërkuar që edhe një herë të ngrihet një komision i përbashkët për ta zgjidhur problemin dhe brenda dy javëve të vihet në kuvend për ndryshe kjo marrëveshje nuk do të mund të kaloj.

Këto deklarata Bulliqi i bëri në debatin për demarkacion i cili po zhvillohet në Kuvendin e Kosovës.

Comments