Burri i bëri fotografi gruas shtatzënë, por shikoni çfarë pa prapa saj (Video)

212

Burri i bëri fotografi gruas së tij shtatzënë, por prisni…Shikoni më afër, prapa saj…

Angeline Mozer ka qenë në muajin e nëntë të shtatzënisë kur e ka realizuar këtë fotografi. Sidoqoftë, Dave, burri i saj, pa diçka të mahnitshme që kishte ndodhur në çastin e shkrepjes së fotos, transmeton lajmi.net

Për fatin e tyre të mirë, një delfin ishte shfaqur në kohën e duhur.

Çifti ishte mjaft i lumtur që një delfin kishte bërë gjuajtjen e tij, me ç’rast ka dalur edhe në foto.

Shikojeni videon e mëposhtme dhe mahnituni me delfinin…/Lajmi.net

Fjalët kyçe: delfin, Det, grua, shtatzënë
Sponsored by Revcontent

From the Web

Generate A High-Quality User Experience with Revcontent
Join Revcontent To Increase User Engagement and Reach
Google AMP Builds a Better User Experience on Mobile
Patch.com Chooses Revcontent for Superior Ad Quality and User Experience
Revcontent Talks The Importance of User Experience
Build a Seamless User Experience in the Mobile World
Recommendations Must Be Thoughtful, Not Random
Google AMP Drives High-Quality User Experience Across the Web
How to Create a Successful Native Advertising Campaign
Comments