Buzharovska: Gjyakata ua ka marrë pasaportat të akuzuarve të cilët kanë pasaporta tjera

237

Është qesharake veprimi i Gjykatës Penale për marrjen e pasaportave personave të akuzuar të cilët kanë nga dy pasaporta e më shumë, deklaroi profesoresha universitare Gordana Buzharovska në prezantimin e sotëm për zbatimin e Ligjit për nivelin matës të dënimeve, në Akademinë e Maqedonisë të shkencave dhe artit.

‘Opinioni e di se ekziston masa e kujdesit, pas veprimit të PSP-së për hetimet e hapura dhe akuza. Është e nevojshme edhe gjykatësit të mbanë përgjegjësi’, tha profesoresha nga Fakultetit i Drejtësisë dhe se janë të nevojshme zgjidhje të reja ligjore.

Comments