Çfarë misteri fsheh kalorësi fantazmë

313

Çfarë misteri fsheh kalorësi fantazmë

Moebel THEMA

Shpirti i një djali, i cili ishte vrarë në një aksident me kalërim në vitin 1885, thuhet të jetë parë disa herë. Rrëfimi rreth “kalorësit të vetmuar” u rishfaq tani vonë pasi një person ishte intriguar nga kjo legjendë dhe kishte kërkuar hollësi rreth saj.

Një shofer kamioni ka raportuar ta ketë parë një kalorës fantazmë që shkonte në drejtim të tij në mes të rrugës. Një kërkim i asaj rruge më pas nuk zbuloi asgjë, as kalin, e as kalorësin misterioz. Një shofer tjetër, i cili ishte duke ecur prapa shoferit të parë, tha se edhe ai e kishte parë fantazmën e djalit kalorës vetëm dy javë më parë, në pjesën e njëjtë të rrugës. Asnjëherë nuk është gjetur ndonjë shpjegim rreth kësaj dukurie.

Comments