Çifti e blenë karrigen për vetëm 5 euro, ja çfarë gjetën brenda saj

296

Një çift në Biggar, Lanarkshire jugore kishin blerë një karrige të vjetër në ankand për vetëm 5 euro. Pas 10 vitesh të fshehur në karrige kishin gjetur një sasi diamanti me vlerë rreth 5,000 euro.

Çifti e kishin blerë karrigen vetëm pse ishte e vjetër dhe kishin menduar që në ndërkohë ta riparonin, përcjellë lajmi.net

Pas pak vitesh kur burri e mori ta riparonte atë në shtresën e tretë të materialit të saj, gjeti stoli, unaza dhe vath të diamantit, të cilat kishin vlerë rreth 5 mijë euro.

Burri e kishte mbajtur të fshehtë këtë nga gruaja e tij dhe e kishte ruajtur që gjatë një feste t’i tregonte dhe t’ia bënte dhuratë asaj.

“Karriga dhe stolitë së bashku kishin vlerë rreth 5,000 euro”, shpjegoi Angjela.

“Është e mahnitshme, një karrige e vjetër antike dhe 5,000 euro stoli brenda saj. Ju asnjëherë nuk e dini çfarë mund të ketë brenda mobileve të vjetra”, tha ajo./lajmi.net

Angus and Angela Milner Brown from Biggar who bought a £5 chair at auction only to find valuable jewellery hidden inside. A couple who bought a dusty old chair for just £5 were astonished to discover diamond jewellery worth £5,000 hidden inside it. See CENTRE PRESS story CPBLING. Angela Milner-Brown, 50, and her husband Angus, 47, had no idea what was hidden inside the chair until years after they bought it. The couple, from Biggar, South Lanarkshire, snapped the chair up at an auction around 10 years ago for just £5 - but could not afford to have it reupholstered. Instead, they kept it in their attic for six years, utterly unaware of the valuable secrets that were hidden inside. Angela, a scientific proofreader, said: ìWe bought the chair at an auction for £5 but that was years ago now.

Angela Milner Brown, whose husband Angus bought a £5 chair at auction only to find valuable jewellery hidden inside. The pair were on the set of Antiques Roadshow to have the earrings, broche and ring valued by expert Joanna Hardy. A couple who bought a dusty old chair for just £5 were astonished to discover diamond jewellery worth £5,000 hidden inside it. See CENTRE PRESS story CPBLING. Angela Milner-Brown, 50, and her husband Angus, 47, had no idea what was hidden inside the chair until years after they bought it. The couple, from Biggar, South Lanarkshire, snapped the chair up at an auction around 10 years ago for just £5 - but could not afford to have it reupholstered. Instead, they kept it in their attic for six years, utterly unaware of the valuable secrets that were hidden inside. Angela, a scientific proofreader, said: ìWe bought the chair at an auction for £5 but that was years ago now.

The find included a flower broche from 1890, earrings from 1900 and a ring from 1900. A couple who bought a dusty old chair for just £5 were astonished to discover diamond jewellery worth £5,000 hidden inside it. See CENTRE PRESS story CPBLING. Angela Milner-Brown, 50, and her husband Angus, 47, had no idea what was hidden inside the chair until years after they bought it. The couple, from Biggar, South Lanarkshire, snapped the chair up at an auction around 10 years ago for just £5 - but could not afford to have it reupholstered. Instead, they kept it in their attic for six years, utterly unaware of the valuable secrets that were hidden inside. Angela, a scientific proofreader, said: ìWe bought the chair at an auction for £5 but that was years ago now.

Comments