Cila parti serbe po e kërkon shkarkimin e Vulinit?

153

Dy anëtarë të Partisë së Re opozitare të Serbisë, Marinika Tepiq dhe Zoran Zivkoviq kanë thënë se për situatën në qendrat për punë sociale dhe dy vrasjet që ndodhën në ditët e fundit, është përgjegjës ish-ministri i punës Aleksandar Vulin, shkarkimin e të cilit e kanë kërkuar.

Në një deklaratë për media, deputetët e Partisë së Re kanë konstatuar se situata është më e keqe, pasi që këto vrasje janë kryer nga persona me të kaluar kriminale, transmeton Klan Kosova.

Comments