‘Çmendet’ Milaim Zeka në Cyrih: Qeveritarët e Kosovës lypin me jav q* at nanë!

207

Milaim Zeka

Në klubin Rinora 4 në Rümlang (ZH) u mbajtë  evenimenti i përzgjedhjes së vajzës më të bukur në trevat shqiptare. Aty kanë marrë pjesë shqiptarë nga e gjithë bota. Siç kemi raportuar  kurora “Miss Albania of the World-2016″ shkoi sivjet tek 19 vjeçarja Medina Hajraj  nga Suedia-Prishtina.

Në këtë evenment kulturor në “Rionra-4″ në Cyrih në pranine e mbi një mijë të paranishmve  u “debatua”  edhe për politikë dhe hajni, nga moderatoi Milaim Zeka i cili drejtoi  “Miss Albania of the World”

Në këtë mbrëmje  evenment kulturor “Miss Albania of the World” gazetari Milaim Zeka në praninë e mbi një mijë pjesëmarrësve ka akuzuar autoritet e Kosovës për hajni dhe korrupsion.

“Zakonisht për këto zhvillime kulturore p.sh. në Gjermani, Suedi  apo Zvicër ndihmohet këto organizmi sepse edhe përmes bukurisë, femrës  njihet prezentohet imazhi i një vendi. Kur dihet botërisht për bukurinë shqiptare, e thënë nga eksperte  ndërkombëtar se shqiptarët janen raca me e bukur në botë, qeveria  e Kosovës për këtë nuk mërzitet fare. Politikajt tanë mendojnë se vetëm në drekat e silla, hotele e aerplone lobohet për Kosovën ?! Fatkeqësisht qeveria jonë e korruptuar deri në fyt e cila më shumë mendon se si me vjedhë, se sa me kontribue në kulturë.  Ky producenti i kësaj mbrëmje sonte na ka thënë që t’mos me e shajme qaverinë,  por po e them këtë troq se qeveritarët tanë nga i pari deri tek i mbrami lypin q* nanën !.. Nesje kemi vendosour qe t’mos shajmë, u kërkojme falje, por ka me rrishqiti nga goja..”/Presheva jonë

Comments