Dalin disa video të çuditshme të 31-vjeçarit që goditi Berishën

440

Personi që goditi Sali Berishën kishte kanal në Youtube. Ai postonte video me recitime kundër sistemit, fenomeneve të ndryshme, por edhe rima pa kuptim.

Në videot e publikuara, 31-vjeçari Gert Shehu i akuzuar për goditje për shkak të detyrës dhe plagosje me dashje të Sali Berishës kishte vargje edhe për fenë.

Moebel THEMA

Në recitimet e tij nuk mungojnë as patronazhistët e qeverisë. Por po ashtu edhe në vargje pa kuptim, përmenden grushtet.

Këto video të të riut shpërndaheshin në Tik-Tok nga të njohur të tij.

Comments