Këtë fundjavë është dasma e princit Leka. Pritet të jetë një ceremoni madhështore ku do të marrin pjesë familje mbretërore nga e gjithë bota si dhe personalitete të tjera të vendit dhe të huaja.

78 vite më parë, ceremonia e martesës së mbretit Ahmet Zogu me konteshën Geraldine Appony, ishte një ngjarje gjithashtu shumë e madhe për kryeqytetin. Ja si u pasqyrua në mediat e botës fejesa dhe ceremonia e dasmës së mbretit shqiptar.

lul2

lul10

lul18

lul9

lul13

lul3

lul22